Sähköurakointi alusta loppuun ammattitaidolla Jämsästä

Just-Jämsä Oy tekee isot ja pienet sähkötyöt kohteeseen kuin kohteeseen. Olemme alan kokenut ammattilainen, jolta onnistuu erilaiset sähköurakoinnit laidasta laitaan. Sähkötöiden tekijäksi on hyvä palkata alan ammattilainen, jotta työt tulevat tehtyä turvallisesti ja oikein. Toimialueemme ulottuu Jämsästä Jyväskylään ja muualle Keski-Suomen alueelle.

Kysy lisää

Sähkösaneeraus suojelee sähkölaitteitasi

Tiesitkö, että sähkölaitteiston haltijalla on velvollisuus huolehtia sähköjärjestelmänsä kunnosta? Talon omistajan tulee siis huolehtia siitä, ettei ihmisille tai omaisuudelle koidu vaaraa asunnon tai kiinteistön alueella. Sähköviat ja puutteet esimerkiksi maadoituksessa voivatkin aiheuttaa pahimmillaan esimerkiksi palo- tai hengenvaaran.

Just-Jämsä Oy tekee sähkösaneerauksen rakennukseen kuin rakennukseen. Saneerauksessa varmistamme, että järjestelmät vastaavat tämänhetkisiä standardeja ja turvallisuusmääräyksiä. 

Sähkötyöt turvallisesti ja taloudellisesti

Sähkötöiden ja -asennuksien toteuttaminen on hyvä jättää alan osaajan hoidettavaksi. Just-Jämsä Oy suunnittelee ja toteuttaa sähköurakoinnin palvelut kokonaisvaltaisesti. Työt toteutetaan vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella, mikä takaa laadukkaan työnjäljen ja turvalliset sekä toimivat sähköratkaisut. Teemme sähkötyöt niin kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksillekin.