Sähköautojen latauspisteet asennettuina Jämsästä

Just-Jämsä Oy:ltä voit hankkia sähköauton latauspisteet luotettavasti. Asennamme latauspisteet tarvittaessa valmiiksi pihallesi tai autotalliin. Ammattilaisen asentama latauspiste helpottaa sähköauton käyttöä ja varmistaa ajoneuvon turvallisen lataamisen. Palvelualueemme ulottuu Jämsän ja Jyväskylän lisäksi muualle Keski-Suomeen.

Hanki sähköauton latauspiste

Sähköauton turvallinen lataus

Sähköauto ja sen lataaminen turvallisesti ja nopeasti vaatii siihen suunnitellun sähköauton latauspisteen. Sähköautojen lataamiseen suunnitellut laitteet ovat helppokäyttöisiä ja takaavat, että ajoneuvo tulee ladattua tarkoituksenmukaisella latausteholla. Sähköauton lataaminen tavallisesta pistorasiasta ei ole suositeltavaa, koska se saattaa aiheuttaa sähkö- ja paloturvallisuusriskejä. Tavallista pistorasiaa ei ole myöskään usein suunniteltu kestämään jatkuvaa ja toistuvaa korkeaa kuormitusta, jollaiseksi sähköauton lataaminen luokitellaan. Tämän vuoksi sähköauton lataamiseen on hyvä hankkia oikeanlainen latauspiste.

Asianmukaisen latauspisteen hyödyt

Työntekijäkuvake

Ammattitaitoinen asennus

Ammattilaisen asentama sähköauton latauspiste on sähkö- ja paloturvallinen. Hankkimalla asennuksen ammattilaiselta, varmistat, että asennus tulee tehtyä oikeaoppisesti.

Latauspistekuvake

Tehokas latausasema

Asianmukainen latauspiste on usein tavallista sähköpistoketta tehokkaampi tapa ladata sähköauto. Autosi latautuu siis nopeammin ajovalmiiksi.

Tarkistuskuvake

Latausjärjestelmän tarkistus

Asentaessamme latausjärjestelmän kotiisi tai taloyhtiöön varmistamme sähköjärjestelmien asianmukaisuuden ja turvallisuuden asennuksen yhteydessä.

Räätälöintikuvake

Tarpeisiisi räätälöity

Kartoitamme kanssasi oikeanlaisen latauspisteen valinnan, olipa kyseessä sitten yhden latausjärjestelmän asennus omakotitaloon tai taloyhtiön hankkima useamman latauspisteen kokonaisuus.