Ilmalämpöpumput kotiin asennettuna Jämsästä

Ilmalämpöpumppu on suosittu ilmanvaihtojärjestelmä, jolla lämmität, jäähdytät ja säästät energiakustannuksissa merkittävästi. Just-Jämsä Oy myy ja asentaa ilmalämpöpumput eri kohteisiin ammattitaidolla. Toimimme Jämsässä ja Jyväskylässä sekä muualla Keski-Suomen alueella.

Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta

Helppoa sisäilman säätelyä

Ilmalämpöpumppu on kätevä tapa pitää sisäilma raikkaana sekä säädellä kodin sisälämpötilaa. Kesäisin ilmanlämpöpumppu viilentää sisäilmaa tehokkaasti. Useimmissa pumpuissa on myös kosteudenpoistotoiminto, jolla voit varmistaa oikean sisäilmankosteuden kodissasi. Talvisin ilmanlämpöpumppu siirtää ulkoilmassa olevan lämpöenergian kotisi lämmitykseen. Ilmanlämpöpumppu on helppokäyttöinen laite, jota voit säädellä vaivattomasti mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Se on myös järkevä taloudellinen sijoitus, sillä pumpun käytöllä voit säästää lämmityskuluissa huomattavasti. 

Ilmanlämpöpumppu viilentää kesäisin ja pitää kodin lämpimänä talvella. Ilmanlämpöpumppu on tehokas sekä edullinen ratkaisu sisäilman sääntelyyn, joka toimii oikein asennettuna hyvin energiatehokkaasti.

Myynti ja asennus kätevästi

Just-Jämsä Oy myy ja asentaa ilmanlämpöpumput merkistä ja mallista riippumatta. Lämpöpumpun asennuksesta koituu useimmiten vain vähän vaivaa asukkaille, sillä ammattilaisemme hoitavat asennuksen ja käyttöönoton tehokkaasti ja joustavasti. Saat ilmanlämpöpumpun nopeasti käyttöön ilman ylimääräisiä välikäsiä ja oikeaoppisesti asennettuna. 

Energia- ja kustannustehokas ratkaisu

Lämmönsiirtokuvake

Tehokkuutta lämmönsiirtoon

Pumppu on edullinen ratkaisu sisäilman sääntelyyn ja toimii hyvin energiatehokkaasti. Ammattilaisemme varmistavat oikeanlaisen ja tehokkaimman ratkaisun jokaisen kohteen erityistarpeisiin. Osaavat asentajat pitävät huolen, että lämpöpumppu tulee kytkettyä oikeaoppisesti paikoilleen.

Säästöpossukuvake

Säästät rahaa

Ilmanlämpöpumppu on järkevä taloudellinen sijoitus, sillä pumpun käytöllä voit säästää lämmityskuluissa huomattavasti. Kuluttamasi sähköenergia tulee takaisin moninkertaisena lämpöenergiana. Suurimmat säästöt ilmanlämpöpumppu synnyttää suorasähkölämmitteisissä taloissa.