Elfin-rahoitus sähkö- ja aurinkosähköjärjestelmiin Jämsästä

Just-Jämsä Oy kuuluu Onnisen kanssa yhteistyössä toimivaan Elfin-urakoitsijoiden ketjuun. Tämän myötä käytössäsi on kauttamme Elfin-rahoitusmahdollisuus, jonka avulla voit toteuttaa tarvittavat urakat sinulle räätälöidyllä maksusuunnitelmalla. Voit rahoittaa tekemämme sähkötyöt ja aurinkopaneelien tai ilmalämpöpumpun asennuksen Elfin-rahoituksella. Just-Jämsä palvelee sinua Jämsän ja muun Keski-Suomen alueella.

Kysy lisää rahoituksesta

Apua yllättäviin tilanteisiin

Remonttitarvetta ei voi aina suunnitella etukäteen, vaan joskus se yllättää. Elfin-rahoitus mahdollistaa remontin toteuttamisen silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Kun hankit remonttipalvelut Elfin-ketjuun kuuluvalta toimijalta, varmistat töiden asiantuntevan toteutuksen. Ammattilaisemme varmistavat remonttien tehokkaan ja laadukkaan toteuttamisen ja parhaan, entistä toimivamman ratkaisun löytymisen. Voit täyttää Elfin-rahoitushakemuksen kätevästi suoraan verkossa. 

Toiveidesi koti rahoituksella

Elfin-rahoituksen avulla rakennat ja remontoit kotisi juuri sellaiseksi, kuin olet aina haaveillut. Rahoitus antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa suuremmatkin hankinnat tai urakat pienellä, sinulle sopivaksi räätälöidyllä kuukausierällä. Elfin-rahoitusta voit hakea helposti verkossa. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj. Voit lukea lisää Elfin-rahoituksesta täältä.