Aurinkopaneelit Jämsästä kotiin tai mökille asennettuna

Just-Jämsä Oy myy, asentaa ja huoltaa aurinkosähköjärjestelmät Jämsässä ja muualla Keski-Suomessa. Meiltä saat laadukkaat aurinkopaneelit kotiisi tai mökille joustavasti asennettuina. Tarjoamme aurinkopaneelijärjestelmiin avaimet käteen -pakettia, jolloin suunnittelemme tarvittavat järjestelmät, kartoitamme ja hankimme tarvittavat luvat paneeleille sekä asennamme ne paikoilleen.

Pyydä tarjous

Järjestelmän kunnonvalvonta

Just-Jämsä Oy:ltä saat käyttöösi myös erilaiset aurinkosähkön kunnonvalvonnan mittarit. Mittalaitteet monitoroivat sähkön laatua ja tallentavat verkon mittausarvoja. Häiriön sattuessa mittalaitteet ovat hyödyksi, sillä käytössäsi on tarkka mittaustieto juuri ennen häiriötä. Kunnonvalvonta mahdollistaa myös verkon kunnon arvioimisen pidemmällä aikavälillä.

Miksi valita aurinkosähkö?

Aurinkosähköjärjestelmät ovat yleistyneet viime vuosina merkittävästi sähköntuotantotapana. Aurinkopaneelit sopivat erinomaisesti sähköntuotantoon myös Suomen ilmasto-olosuhteissa. Aurinkosähkö on uusiutuva ja päästötön energiamuoto. Aurinkopaneeleilla tuotettua energiaa voidaan käyttää esimerkiksi veden lämmitykseen, jäähdytykseen sekä valaistuksen, kodinkoneiden ja muiden sähkölaitteiden virransyöttöön. Aurinkosähköjärjestelmät ovat energiatehokkaita ja pienentävät sähkölaskuasi merkittävästi, joten aurinkopaneeleihin tehty investointi maksaa itsensä takaisin. Aurinkosähköjärjestelmän tuottama ylimääräinen energia on myös usein myytävissä sähköyhtiöille.

Mökille tai omakotitaloon

Aurinkopaneelikuvake

Aurinkosähkö omakotitalossa

Aurinkopaneelien asentaminen omakotitaloon on usein helppoa ja vaivatonta, sillä se ei vaadi esimerkiksi pihan kaivamista tai rakenteiden purkamista. Ammattilaisen tekemä oikeaoppinen asennustyö takaa, että paneelit tuottavat sähköä pitkään ilman huoltotarvetta. Aurinkopaneeleilla voit myös parantaa energiaomavaraisuutta ja nostaa kiinteistön arvoa.

Aurinkoenergiakuvake

Aurinkosähkö mökillä

Aurinkosähköjärjestelmä voi olla paras vaihtoehto mökille, joka on sähköverkon ulkopuolella. Ammattilaisemme kartoittavat kanssasi parhaat aurinkosähköjärjestelmät juuri sinun ja mökkisi tarpeisiin, jolloin taataan paras mahdollinen käyttöhyöty ja yhteensopivuus. Saat meiltä aurinkopaneelit helpoiten valmiiksi asennettuina, mutta voit halutessasi asentaa ne myös itse.